Вернуться к списку новостей

День працівників харчової промисловості

Напередодні професійного свята - Дня працівників харчової промисловості  відбулася, традиційна вже для ВИМАЛу, урочиста зустріч у стінах Чернігівської ОДА, де вітали кращих представників галузі.


Голова Чернігівської обласної державної адміністрації  В’ячеслав Чаус та заступник голови Чернігівської обласної ради  Дмитро Блауш привітали присутніх з наступаючим святом,  подякували за віддану кропітку працю та досягнення, невтомну стійкість в непростий час пандемії та нагородили найкращих.


Почесною грамотою за сумлінну працю в ім’я незалежної України було нагороджено головного інженера ПБП ”ВИМАЛ” Василя Авдощенка. 


За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток харчової і переробної промисловості та з нагоди Дня працівників харчової промисловості подякою відзначено Віталія Боровика - заступника головного інженера та Дмитра Шапка - начальника відділу логістики підприємства.


Вітальний лист з нагоди професійного свята директору  ВИМАЛу Сергію Самоненку  від першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького отримав заступник директора Сергій Лазар.


Визнання досягнень наших працівників – гордість Вималу!  Подальших перемог та звершень!