Вернуться к списку новостей

ФЕЙКОВИЙ ВИМАЛ

     На полиці супермаркету кожен другий продукт містить крохмаль (приміром, загущувачі та емульгатори). Тільки картопляний крохмаль утворює чистий і прозорий клейстер, а отже і не змінює колір і прозорість кінцевих продуктів. Все це за рахунок своїх природніх властивостей.

    Спираючись на високий попит та збільшення ціни на картопляний крохмаль із за рекордно високої ціни на сировину, недобросовісні виробники часто змішують різні види крохмалю, додаючи до картопляного кукурудзяний, тапіоковий та інші, які є набагато дешевшими. Змішування інших видів крохмалю з картопляним, призводить до погіршення характеристик продукту, утворення молочного відтінку та зовсім не гарантує бажаний результат. Клейстер, що утворюється іншими видами крохмалю набагато слабший за картопляний.

Купивши підробку або неякісний крохмаль ви можете втратити весь ваш кінцевий продукт!!!

     "ВИМАЛ" виготовляє 100% натуральний картопляний крохмаль, що відповідає найсуворішим, світовим стандартам, які контролює команда професіоналів виробничої лабораторії, використовуючи високотехнологічне обладнання. За рахунок багаторічного досвіду та новітніх технологій, клейстер нашої продукції характеризується більш високою в'язкістю у порівнянні з продукцією інших виробників картопляного крохмалю і є найчистішим з доступних на українському ринку. Наша репутація, що зароблялася упродовж 27 років, як на внутрішніх так і на зовнішніх ринках, є ключовою та безкомпромісною для нас.

      Сьогодні нами зафіксовані випадки фальсифікації продукції ПБП "ВИМАЛ". Пам'ятайте, кожна партія картопляного крохмалю виготовленого нами супроводжується відповідним сертифікатом якості, запакована виключно у паперові мішки зі спеціального паперу, що «дихає» та супроводжується спеціальним маркуванням.

Справжній крохмаль ВИМАЛ

Справжній крохмаль ВИМАЛ

Підробка крохмалю ВИМАЛ

Підрока крохмалю ВИМАЛ

 

Бережіть свою продукцію та репутацію!

Остерігайтеся підробок!