Вернуться к списку новостей

НАШ ПРИКЛАД!

      Чи реально з невеликого “сімейного” бізнесу побудувати компанію, яка стане однією з найвідоміших не тільки на території України, але і далеко за її межам. Так!!! Реально!!!

       Зайнятися виробництвом крохмалю засновник групи компаній «ВИМАЛ» Віктор Лазар вирішив, коли побачив, як на полях Чернігівщині загортають землею бурти картоплі.

       27 років тому Чернігівський регіон вважався центром вирощування картоплі. Але економічно доцільної переробки не було. Аби придбати міні-лінію з переробки картоплі на крохмаль, довелося брати банківський кредит. Так у 1992 році з’явився перший в Україні приватний крохмальний завод.

Для експансії на ринок “ВИМАЛ” рухався у кількох напрямах: підвищував якість, нарощував потужність та розширював географію збуту.

За час, що минув відтоді ”ВИМАЛ” зміг перетворитися з невеликої приватної фірми на бюджетоутворююче підприємство національного масштабу.

Для того, щоб стати успішними та всесвітньовідомими потрібно на повну віддаватись тій справі яку любиш, та бути чесним не тільки перед собою, але і перед людьми!!!