Вернуться к списку новостей

ВІТАЄМО!!!

 

Сьогодні  у ВИМАЛа особлива подія, з якою ми б хотіли з Вами поділитися.

Саме сьогодні святкує свій День народження, свій ювілей, своє 60 річчя  засновник групи компаній ВИМАЛ - Лазар Віктор Леонідович!!!

         Віктор Леонідович - високопрофесійний керівник, генератор ідей, стратег, наставник, вчитель та справжній авторитет для всієї команди! Його принциповість та твердість характеру гармонійно поєднуються зі справедливістю та демократичністю, чуйністю та справжньою батьківською людяністю. Нашому керівникові притаманні дуже цінні якості: почуття нового, наполегливість у досягненні поставленої мети, а в ряді випадків - здійснення занадто ризикованих кроків. Але його оптимізм і сміливість довели, що всі його починання спрямовані на успішний розвиток!

Віктор Леонідович здобув повагу і довіру в діловій сфері, громадській діяльності, серед колективу та партнерів. 

     Шановний Вікторе Леонідовичу! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Ювілею!

     Бажаємо безперешкодної дороги до успіху,  нових професійних перемог, високих досягнень і перспективних планів. Нехай Вас завжди супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних. Щиро бажаємо Вам завжди бути таким же творчим, енергійним та успішним!

Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот!