Вернуться к списку новостей

Extreme Enduro Challenge & VIMAL


Другий день змагань  в Старому Білоусі на  PetroTrassa подарував  чимало адреналіну гонщикам з різних куточків нашої країни, адже гонка тривала п՚ять годин та  вимагала бездоганних знань правил і практики їзди по бездоріжжю і незнайомим маршрутом. 


Перегони нелегко далися учасникам, серед яких, до речі, були двоє дівчат і наймолодший учасник – 15-річний хлопець з Шостки. Витривалість, наполегливість, воля до перемоги і, звичайно, удача – все це визначило найкращих серед кращих. Кожному учаснику змагань Вимал вручив заохочувальний приз, а учаснику Максименко Олександру, що виборов друге місце у класі «Gold”, компанія вручила грошовий приз на 5000 гривень. Олександр – підприємець із Шостки,  на змагання приїхав зі своїм сином – наймолодшим учасником змагання, який став на п՚єдестал всього на одну сходинку нижче – третє місце у класі «Gold”. 


Впродовж двох днів команда Вимал підтримувала свято драйву та відчайдушності: учасників та вболівальників змагання  ми пригощали смаколиками, виготовленими з крохмалю Вимал, та прохолодними напоями. Яскраві та корисні подарунки від Вимал отримали і малеча,  і дорослі.  


Ми не зупиняємось і надалі будемо підтримувати активне життя нашої Новобілоуської громади!