Вернуться к списку новостей

"Картопляний блокчейн-2021"

Команда ВИМАЛ на чолі з засновником Віктором Лазарем, групою інженерів та проектувальників взяли участь у "Картопляний блокчейн-2021" - Всеукраїнський день картоплі, що відбувся 26-27 серпня на Херсонщині.


На заході була присутня делегація міністерства, аграрного комітету на чолі з Міністром агрополітики та продовольства України Романом Лещенко, були підняті важливі питання про розвиток картопляної діяльності та підтримки сільгоспвиробників України.


На цьому всеукраїнському заході ВИМАЛ, будучи компанією, що вже майже 30 років працює з картоплею, презентував своє новорозроблене обладнання для переробки картоплі, а саме: перший український сортувальний комплекс TWIN-SORT 10 та приймально-сортувальний бункер R-SORT, що були спроектовані та виготовлені картоплярами для картоплярів. І найголовніше, що це перше і 100% Українське обладнання для підготовки картоплі, і це тільки початок лінійки! Учасниками заходу було відзначено наші конструкційні рішення та відмінну якість виконання. 


Дякуємо за чудову організацію заходу та гостинність.
Окрема подяка заступнику Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарасу Висоцькому за рішучу позицію та  глибоке розуміння проблематики сільського господарства, і що картоплярству потрібна державна підтримка, як масштабний поштовх для розвитку цієї сфери.

 

Слідкуйте за нашими вражаючими перспективними новинками надалі.