Вернуться к списку новостей

Нам 27 років!!!

Сьогодні Приватне Багатопрофільне Підприємство ”ВИМАЛ” святкує 27 річницю з дня свого заснування!

Група компанії “ВИМАЛ” починалась з нуля без приватизації, рейдерства чи зайвого пафосу. У 1992 році у Куликівському районі засновано перше приватне підприємство “ВИМАЛ” назва якого є абревіатурою від імен братів з села Дроздівка - Віктора, Миколи та Анатолія Лазарів.

За довгі 27 років наше підприємство постійно розвивалось та виросло до стабільної, надійної та професійної компанії, яка здобула визнання не тільки на території України але і далеко за її межами. Ми не купували дорогі яхти чи острови, ми не розсікали на дорогих машинах чи ховали свої статки в "овшорах", все, що ми заробляли ми вкладали в розвиток, наш розвиток та найдорожчого, що в нас є - нашого колективу.

Тільки за останній рік нашої тяжкої праці ми запустили один з найбільших заводів картоплепереробної галузі та досягли своєю якістю та наполегливістю світового рівня, ставши одним з ключових гравців світового ринку крохмалю за рейтингом міжнародних аналітичних інституцій, єдиним з України за часи її незалежності та дали роботу понад 100 жителям Чернігівщини.

Цього року “ВИМАЛ” також став переможцем обласного конкурсу «Кращий товар 2019 року» у номінації «Промислові товари».

Ми активно підтримуємо соціальні програми. Компанія допомагає в ремонті сільським школам та оснащує їх технічним інвентарем, бере активну участь у розвитку спорту Чернігівщини, та є спонсором футбольної команди «ВИМАЛ-АГРО с. Виблі». Кожного місяця група ВИМАЛ сплачує мільйони гривень до бюджетів міста, області та району даючи змогу будувати нові дороги, садки, школи та дитячі майданчики.

Постійно загартовуючись у процесі розвитку “ВИМАЛ” успішно долав усі перешкоди на шляху своєї діяльності не забуваючи про честь та гідність. Виклики часу та інноваційні тенденції додають стимулу в роботи. Завзята праця колективу – ось запорука усіх наших досягнень.

Підвищення кваліфікації, семінари з професійної майстерності, періодична атестація, постійне підвищення знань та навичок та постійно зростаючи вимоги споживачів створили колектив справжніх, сучасних професіоналів своєї справи.

Ми пишаємося тим, що наш колектив - це одна велика та дружна родина!

У цей урочистий день Ми бажаємо всім своїм працівникам та їх близьким, аби Господь завжди оберігав і підтримував вас в усіх справах, щедро дарував міцне здоров'я, творчу наснагу та радість.

А ми в свою чергу, обіцяємо не зупинятися на досягнутому і далі наполегливо йти до успіхів у праці, вдосконалення та розвитку нашої компанії та вільної, міцної й незалежної України!