Вернуться к списку новостей

Візит Юлії Тимошенко на ВИМАЛ

Сьогодні ВИМАЛ в рамках візиту до Чернігівської області відвідали народні депутати України Юлія Тимошенко Юлія Тимошенко та Валерій Дубіль.

Засновник групи Вимал Віктор Лазар привітав  гостей на сімейному підприємстві та коротко розповів про нього.  «Хочу подякувати за те, що Ви таку справу зробили! Це гордість України!» -  подякувала Юлія Володимирівна.

В ході розмови Юлія Тимошенко та Віктор Лазар обговорили найболючіші проблеми крохмального заводу та промислових підприємств України в цілому:  захмарні ціни на енергоносії, зокрема на газ, непосильну та несправедливу для орендарів нормативно-грошову оцінку земель промисловості. Юлію Володимирівну цікавило,  як живе підприємство в сучасних реаліях,  яку частину собівартості крохмалю складають енергоносії, чи користується підприємство кредитними програмами. Як народний депутат України вона висловила готовність законотворчими ініціативами допомогти реальному сектору економіки.

Під час зустрічі з трудовим колективом Юлія Володимирівна зазначила, що буде рекомендувати уряду та Раді Національної безпеки України набір дій, які треба невідкладно вжити для того, щоб такі підприємства, як Вимал, не відчували енергетичного та банківського удару.

 

Колектив почув слова подяки народної депутатки за те, що всупереч перешкодам підприємство стрімко розвивається:  «Це дуже важливо! На вас, на таких колективах, на таких командах і власниках тримається майбутній розвиток економіки!»