Вернуться к списку новостей

Зустріч воїнів - захисників нашої держави!

«Хочу Вам подякувати за самі прості речі. За те, що я зранку встаю, іду на роботу, приходжу на завод, на якому майорить УКРАЇНСЬКИЙ прапор. Я дякую за те, що коли ввечері приходжу додому, бачу як росте мій син і я впевнений, що колись за столом ми заспіваємо УКРАЇНСЬКУ пісню, і мені не треба буде озиратися і чогось боятись. Я знаю це і за це я вам дуже вдячний… В свою чергу, ми ходимо на роботу, ми платимо податки, ми заробляємо гроші, в тому числі на світових ринках, щоб хоч трохи зробити вам там,  на сході,  легше, щоб вам було тепліше, щоб ви відчули нашу підтримку. Хоч ми і не можемо стояти пліч опліч з вами, але ми з вами і думаємо про вас!» - щирими словами вдячності від колективу Вимал Сергій Лазар, заступник директора підприємства, привітав наших воїнів Першої окремої Сіверської танкової бригади, що повернулися додому із району проведення операції Об՚єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.


Сьогодні у селищі Гончарівське громада, рідні та близькі, побратими, керівний склад оперативного командування «Північ» та керівництво області і району вшанували хвилиною мовчання пам՚ять воїнів, що загинули під час виконання своїх військових обов՚язків. 

За виконання бойового завдання на сході України танкісти Чернігівщині були відзначені державними нагородами та відзнаками місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.


На заході були присутні голова обласної ради Олена Дмитренко, голова облдержадміністрації В'ячеслав Чаус та голова постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Іван Дементов.


Дякуємо за наше мирне небо над головою!
Слава Україні! Героям слава!