Вернуться к списку новостей

Бізнес-фест «Разом до успіху»

Впродовж 4 років наша команда ВИМАЛ - найчисельніша команда, що представляє своє підприємство на щорічному Бізнес-фест «Разом до успіху» 

Мета нашої участі: показати людям, що ми Є, ЩО ми робимо і ДЛЯ ЧОГО !

 

Фестиваль не просто так проводиться у День підприємця: це яскраве свято, яке популяризує роботу реального сектору економіки Чернігівщини, роботу справжнього бізнесу. Особливо важливо для підприємців, те, що наша влада, розуміючи важливість такого заходу, виступає його співорганізатором.

      Щира вдячність Чернігівська ОДА та Андрію Прокопенку, Чернігівській Міській раді та особисто міському голові Владиславу Атрошенку за надану можливість у святковій атмосфері відзначити День підприємця! Дуже важливо, що зараз у влади та бізнесу є спільне розуміння того, що як без відповідальної та відкритої влади, яка підтримує та сприяє розвитку бізнесу, не може бути процвітаючої економіки, так і без бізнесу, який чесно та відповідально сплачує податки та забезпечує робочі місця, не може бути успішного регіону. Бо сьогодні бізнес, як ніколи, потребує підтримки зі сторони влади, діалогу та співпраці для розвитку реального сектору економіки регіону, що, в свою чергу, дає поштовх соціально-економічному розвитку міст і сіл Чернігівщини, сприяє створенню нових робочих місць, а, значить і поповненню бюджетів різних рівнів.

Впевнені, що через рік ми знову із радістю приймемо участь у Бізнес-фест «Разом до успіху» 2021!!!