Вернуться к списку новостей

ВИМАЛ - світовий бренд!!!

        Щороку світові експертні центри роблять дослідження по різноманітним галузям виробництва та тенденціях їх розвитку.

Ці звіти носять інформаційний характер та розповсюджуються не на місцеві та регіональні зони, а носять міжнародний характер.

Цього року ми з гордістю повідомляємо, що вперше за роки незалежної України, 100% українське підприємство, виробник з Чернігова, компанія «ВИМАЛ» потрапила до переліку ключових гравців світового ринку виробників картопляного крохмалю.

 

         Іншими словами, наше чернігівське підприємство визнано таким, яке впливає на міжнародну, світову галузь виробництва картопляного крохмалю і стоїть поруч зі світовими гігантами, історія яких налічує понад 200 років. 


За висновками експертів Vimal PPCE визнане одним з ключових гравців на Всесвітньому Ринку Нативних Крохмалів на найближчі 7-8 років.

         


         Глобальні висновки передбачають загальне та всеохоплююче дослідження ринку картопляного крохмалю з усіма відповідними факторами, які можуть вплинути на його ріст. Цей звіт ґрунтується на методичній кількісній та якісній оцінці світового ринку картопляного крохмалю.
         Отже, Vimal PPCE є одним з найвідоміших та обґрунтовано конкурентоспроможним підприємством на Всесвітньому Ринку нативних крохмалів на 2019-2027 роки

 


         В свою чергу ми Дякуємо найдорожчому, що ми маємо: нашій команді професіоналів та усім небайдужим землякам.