Вернуться к списку новостей

Пишаємось нашими співробітниками!

Вітаємо головного бухгалтера Будівельної компанії «Вималспецбуд» Гудим Валентину Петрівну з відзнакою Чернігівської районної державної адміністрації – Подякою за сумлінну трудову діяльність, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх обов՚язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня. 

Вручав подяку в.о.голови райдержадміністрації Анатолій Кругол. З вітальними словами до представниць різних сфер діяльності Чернігівського району звернулися голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко, представники силових структур: військовий комісар Чернігівського об’єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Гончарук та начальник Чернігівського районного відділу поліції Чернігівського відділу поліції Головного управління національної поліції в Чернігівській області Ігор Євдокимов. 

 

Гарний настрій присутнім створювали працівники закладів культури та учасники художньої самодіяльності Чернігівського району з Анисова, Павлівки, Терехівки, Киселівки, Седнева та Н.Білоусу.