Вернуться к списку новостей

П’ятий, ювілейний, бізнес-фест “Разом до успіху” в цьому році відбувся 4 вересня в Чернігові!

 Команда ВИМАЛ традиційно прийняла участь у масштабному дійстві, яке було присвячено Дню підприємця!

З позитивом та власними кричалками ВИМАЛ пройшовся містом у святковій кавалькаді, вітаючи чернігівців, гостей міста та створюючи чудовий настрій всім без винятку.
Цей захід присвячений популяризації бізнесу, як складової частини країни. Бізнес - це підтримка міського бюджету за рахунок сплати податків, це нові садочки, школи, лікарням, дороги та зупинки, це нові робочі місця.

Міський голова Атрошенко В.А. привітав всіх зі святом, та наголосив про велику роль підприємницької діяльності Чернігівщини на формуванні благоустрою громад. 

Привітати кращих підприємців Чернігівщини на фестиваль завітали голова обласної ради Олена Дмитренко та заступник голови облдержадміністрації Дмитро Іванов.

 Нагороджували в цей день і переможців конкурсу “Кращий товар Чернігівщини-2021” та відбулося підписання меморандуму про співпрацю та взаємодію між головним управлінням Держпродспоживслужби, АГС “СОВІСТЬ”, коаліцією “Сіверщина”, Чернігівською регіональною торгово-промисловою палатою та ЧООР “Сіверщина”, в якому йдеться про здійснення спільних та взаємоузгоджених дій, що сприятимуть розвитку Чернігівської області та для досягнення  найвищих показників якості життя людей.

 
На Алеї Героїв до стенду компанії ВИМАЛ підходили люди, що цікавилися нашими новими розробками, та з превеликим задоволенням шанувалися картопляним крохмалем нашого виробництва по спеціальним цінам.

 

Ми щиро вдячні співорганізаторам чудового яскравого свята: Чернігівська ОДА,  Чернігівська Міська рада, ГО "Сяйво Сіверщини" Ирина Березинец ,Чернігівська обласна організація роботодавців "Сіверщина".