Вернуться к списку новостей

Віктор Лазар - кавалер ордена "За заслуги" ІІІ ступеня !

Від імені всього нашого колективу щиро Вітаємо лідера та засновника групи компаній ВИМАЛ Віктора Лазаря з отриманням високої державної нагороди — ордена "За заслуги" ІІІ ступеня.        

             Відповідний Указ №254/2020 Президент України підписав 27 червня 2020 року. Такою нагородою відзначають за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю. 

             Віктор Лазар створив 3 потужних підприємства в Україні, на своїй батьківщині, з абсолютного нуля, на порожнечах, в надзвичайно складні часи, і це не прості підприємства, це підприємства промисловості. Сьогодні на них працюють та отримують достойну оплату біля 300 чернігівців.  Підприємства групи ВИМАЛ створюють та експортують свою продукцію у понад 35 країн світу при цьому сплачують податки до місцевих, а не виводять до офшорів, надаючи змогу будувати та реконструювати школи, садки, дороги, армію та загалом нашу Україну. 

             Це людина, яка за власні кошти утримує безліч соціальних та культурних програм, і вкрай важко згадати та перелічити всіх тих людей, яким Віктор Лазар допоміг за своє життя. 

             Вікторе Леонідовичу, прийміть найщиріші вітання з нагоди отримання державної нагороди! Ми пишаємося, що маємо такого талановитого керівника, наставника, який завжди прийде на допомогу, дасть мудру пораду. Впевнені, що ця висока відзнака додасть Вам ще більшого стимулу для спрямування своєї професійної та творчої діяльності, для подальшого розвитку підприємства та нашої держави. Нехай на вашому шляху зустрічаються люди, гідні Вашої людяності, такі щирі і надійні, як Ви. Зичимо Вам міцного здоров’я, незгасимого оптимізму, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі. Україні потрібно більше таких людей як ВИ!