Вернуться к списку новостей

Vimal - працює!

ВИМАЛ - працює! На радість нашим друзям й економіці України і назло ворогам - МИ ПРАЦЮЄМО!
Незважаючи на безпрецедентно складну ситуацію з підвищенням цін на енергоносії, ми не зупиняємось і працюємо! Інформація, що була надана під час інтерв'ю на підприємстві, була некоректно подана представниками ЗМІ, що викликало хвилю хибної інформації у пресі. Так, наш потужний завод на Квітневій зараз не працює, бо завдяки сезонності - немає сировини аби забезпечити його номінальну потужність, і так було завжди (smiley) Але друга, менша виробнича ділянка відмінно функціонує та виробляє екстраякісну продукцію, що продається в Україні та за її межами. Так, ціни на енергоносії ставлять під загрозу конкурентоздатність нашої продукції на світових ринках, але наші фахівці інтенсивно борються з цим і ми аж ніяк не плануємо зупинятися і надалі залучаємо конче необхідну в час війни валюту в Україну! 
Ми дуже сподіваємося і віримо в державницьку позицію у вирішенні проблем з енергоносіями для подальшого розвитку нашого підприємства і України в цілому!

P.S. Ця ситуація нам відкрила наших "друзів", які розпочали свій радісний танок на наших фейкових кістках. НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЯ! З такими "друзями" ворогів точно не треба. Україну ніколи не захопить ворог, нам би самим себе не з'їсти.