Вернуться к списку новостей

Дорогі клієнти та партнери нашої компанії

Ми хотіли б повідомити Вас про важливу ситуацію, що стосується наших товарів та захисту нашої торгової марки. Нещодавно ми виявили, що турецька компанія VIMAL (Mansuroglu Mah. 1593/1 вул. No:4/68 Bayraklı-Ізмір, Туреччина Bornova VD 9250979279, Mersis No: 0925 0979 2790 0001, веб-адреса https://vimal.com.tr/) незаконно використовує нашу торгову марку та знаки, що належать нашій компанії виробляючи продукцію нашої товарної групи.


Слід зазначити, що наша торгова марка VIMAL є зареєстрованою в International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO), що забезпечує її міжнародний захист у відповідності до Мадридського права, учасником якого також є і Республіка Туреччина.

ПБП ВИМАЛ не має жодного відношення до турецького VIMAL - Mersis No: 0925 0979 2790 0001 та більше того не може гарантувати або володіти інформацію, що саме реалізується під видом нашої продукції цією компанією в Туреччині. Це є порушенням наших прав та може зумовити негативні наслідки для життя та здоров'я людей які придбають контрафакт, а також знецінення репутації та іміджу нашої компанії. Ми звернулися до правоохоронних органів та сподіваємося на їх оперативну реакцію щодо цієї ситуації.
Ми закликаємо Вас бути обережними при покупці товарів із зображенням нашої торгової марки, особливо коли це стосується продавця VIMAL (Mansuroglu Mah. 1593/1 вул. No:4/68 Bayraklı-Ізмір, Туреччина Bornova розташованого за веб-адресою https://vimal.com.tr/. Будь ласка, переконайтеся, що Ви купуєте товари захищені нашим брендом - від нашої компанії або від офіційних дистриб'юторів.Для нагадування додаємо як виглядає справжній мішок ПБП ВИМАЛ з екстра-якісною продукцією та 30 річною репутацією.
Також хочемо звернутися до державних органів Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine, Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI Ukrayna Ankara Büyükelçiliği/ Посольство України в Турецькій Республіці, Міністерство економіки України з проханням – убезпечити українського виробника, який чесно платить податки які зараз є джерелом обороноздатності країни від збитків, а кінцевого споживача – від придбання продукції сумнівного походження і якості.


Ми вдячні за Вашу підтримку та довіру. Ваша безпека та задоволеність від наших продуктів є нашим пріоритетом. Будь ласка, повідомляйте нам про будь-які підозрілі активності або продукти, які можуть бути пов'язані з нашою торговою маркою. Це допоможе нам захистити Вас та інших клієнтів від контрафактних товарів та незаконної діяльності.
Якщо у Вас є які-небудь питання або занепокоєння, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки або залиште коментар під цим дописом. Ми завжди раді Вам допомогти та надати необхідну інформацію.