Вернуться к списку новостей

Елеваторна техніка від «ВИМАЛСПЕЦБУД» - гарантія якості, абсолютна надійність та довготривала експлуатація.

Потрібен елеватор, який може обробити солідний об’єм зерна?

Хочете отримати готовий об'єкт з високою продуктивністю або зробити модернізацію старого обладнання для економії часу та витрат на ремонт та обслуговування?

Всі ці питання легко вирішити: потрібні тільки бажання та надійна і перевірена проектно-будівельна компанія з досвідом роботи понад 10 років та висококваліфікованим персоналом як «ВИМАЛСПЕЦБУД».


Наша компанія всі роботи виконує власними силами:  від екскізу до робочого проєкту, від виготовлення обладнання з якісних матеріалів і надійних запчастин - до його повного монтажу, від фундаменту - до здачі Вашого елеватора "під ключ"!
Ми гарантуємо,  що ніколи не зробимо для вас те, що не змогли б експлуатувати у себе! Всі наші конструктивні рішення спочатку перевіряємо на власних виробництвах, таким чином пропонуючи замовникові 100% готовий продукт та вирішення його проблем!
Скористайтесь  послугами «ВИМАЛСПЕЦБУД» - і Ви отримаєте бездоганне рішення для Вашого проєкту, і що найголовніше - за розумну ціну! ВИМАЛСПЕЦБУД - ЗАПРОВАДЖУЮЧИ РІШЕННЯ!