Вернуться к списку новостей

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ КАРТОПЛЯРСТВА - MADE IN UKRAINE!!!

11.08 - 13.08 ПБП ВИМАЛ бере участь у 32-й Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2020» - найбільшій агропромисловій виставці в Україні і Східній Європі, яка виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору.

Цей потужний захід надає компанії можливість представити свою продукцію, яка, до речі, є унікальною в Україні. А саме: виробництво обладнання для картопляної галузі. Цього року на виставці ВИМАЛСПЕЦБУД презентує свої власні, вироблені в Україні: перший український сортувальний комплекс TWIN-SORT 10, конвеєрне обладнання для транспортування CONVEY TECH, барабани сухої очистки від домішок та ґрунту DESOILER, завальні ями, ротаційні сита очистки обігової води від домішок CLEAN MASTER і, само собою, свою готовність у проектуванні та реалізації проектів картоплепереробної галузі будь-якої складності.

Ми впевнені, виставка «АГРО-2020» допоможе компанії не тільки знайти нових партнерів та клієнтів, прискорити процес продажів, отримати додаткову рекламу в мас-медіа, але й отримати емоційне задоволення від відвідування