Вернуться к списку новостей

На новий завод “ВИМАЛ” завітали викладачі та студенти

На новий завод “ВИМАЛ” завітали викладачі та студенти Прилуцького агротехнічного коледжу Чернігівської області у рамках вивчення дисциплін.

Екскурсія була організована завдяки щільній співпраці підприємства та директора Агротехнічного коледжа, доктора філософії в галузі освіти - Чернікова Петра Івановича.

По території заводу та цехам учасників заходу супроводжував сам засновник групи “ВИМАЛ”, та по сумісництву колишній випусник Агротехнічного коледжу - Лазар Віктор Леонідович. Віктор Леонідович розповів про особливості технологічного процесу, роботи обладнання та специфіку праці на підприємстві.

Більш конкретно, студентам - електротехнікам  презентували автоматизовану лінію і ознайомили з гідротехнічними спорудами, що є профільним у навчанні коледжу.

Учасники заходу були вражені сучасністю нашого виробництва та активною соціальною позицією Віктора Леонідовича.

Бути соціально відповідальним - є одним із вирішальних факторів у діяльності підприємства, адже саме до таких власників підуть працювати люди і будуть триматися таких виробництв.

Дуже сподіваємось, що гостям сподобалась наша екскурсія та чекаємо на навчальну практику студентів для засвоєння отриманих теоретичних знань!