Вернуться к списку новостей

З вогнемм у серці! Підприємець року 2021

Директор ПБП “ВИМАЛ” Сергій Самоненко та  заступник директора Сергій Лазар відвідали щорічну урочисту подію  “Підприємець року 2021”.


На заході, де зустрічаються влада та бізнес, обговорювали важливі економічні та соціальні питання життя нашого міста та області, та ще раз було наголошено на тому, що “Кожен з нас підприємець року” і,  незважаючи на скрутну ситуацію з пандемією,  “Потрібно розвиватись, а не виживати! ”.


Під час урочистостей  були відзначені та нагороджені кращі, підприємці ділилися історією свого успіху та надихали інших своїми ідеями. Приємний подарунок як символ стійкості та успіху – ювілейну монету, присвячену 30-річчю незалежності України,  отримали підприємці, що у важкі для бізнесу часи змогли не тільки зберегти свою справу, але й відкрити нові горизонти!                     

                   
Голова Чернігівської ОДА В'ячеслав Чаус, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та заступник голови обласної ради Дмитро Блауш, вітаючи підприємців, наголошували на важливості бізнесу для утримання місцевих громад та їх розвитку.

 Дякуємо незмінним організаторам феєричного свята підприємництва -  дружній команді Чернігівської торгово-промислової палати!!!
Ми впевнені - вогонь підприємництва палає в наших і ваших серцях!