Вернуться к списку новостей

ВИМАЛ представлений на величезному ринку Китаю

З гордістю відправляємо чергову партію нашої продукції -  картопляного крохмалю ВИМАЛ, виготовленої на Чернігівський землі, за океани. Цього разу кінцевим пунктом є провінція Гуандун, що в Китайській Народній Республіці.

Сьогодні у всьому світ різко зріс інтерес до споживання екологічно чистої та безпечної продукції. Люди все більш пильно відносяться до того, що купують і що споживають в їжу. І вкотре, експерти клієнтів з  КНР високо оцінили якість нашої продукції, що ще раз свідчить про високу якість, безпечність та  екологічні характеристики  як крохмалю ВИМАЛ, його упаковки так і процесів виробництва.

 

Ми тяжко працюємо і продовжуємо знаходити нові можливості для експорту, бо впевнені у високих характеристиках нашої продукції,  яка вже зараз має попит і в українців, і у споживачів інших країн, для яких безпечність та екологічність є вирішальними аргументами  при виборі.

 

Потрапити на внутрішній ринок КНР дуже складно, адже зараз це одна з найпрогресивніших країн в усьому світі, що пильно слідкує за тим, що ввозиться на її території. Завдяки контролю якості, безпечності, екологічності  та здійсненням заходів по збереженню навколишнього середовища на нашому заводі, які в компанії розпочинаються з посадки картоплі і тривають на всіх етапах виробництва, чернігівський ВИМАЛ зараз представлений на величезному ринку Китаю.

 

Ми проводимо  регулярні аудити безпечності та екологічності виробництва та забезпечуємо стабільну якість та безпечність готової продукції. 

Ми дякуємо Чернігівській землі та її людям, і продовжуємо посилювати наші позиції та підтримувати високу репутацію нас та України на міжнародних ринках.