Вернуться к списку новостей

Формула успіху ВИМАЛу

«Краще втратити гроші, а ніж репутацію» - це не просто лозунг , це формула успіху компанії “ВИМАЛ”, яка зародилась  ще у далекому 1992 році.

Не дивлячись на складну ситуацію у ті роки, Віктором Лазаром було прийнято рішення йти на ризик… І цей ризик не був пов’язаний з “переділом” в 90-ті чи рейдерством, або приватизацією. Аби придбати міні-лінію з переробки картоплі на крохмаль, довелося залучати кошти і залучати їх під беожевільні відсотки, резикнувши просто всім. Так у 1992 році з’явився перший в Україні приватний завод з переробки картоплі на крохмаль.

Багатопрофільному підприємству “ВИМАЛ” в цьому році виповнилось 27 років з дня заснування. За ці роки багато чого змінилося, але незмінними лишились наші принципи.

“Бути чесним перед самим собою та людьми, які тебе оточують” -  саме це лягло в основу розвитку та роботи компанії "ВИМАЛ". 

Тільки завдяки цілеспрямованності та роботовіддачі нашої команди ми досягли того, що маємо зараз.

 На сьогодні ми виросли до стабільної, надійної та професійної компанії, яка здобула визнання не тільки на території України але і далеко за її межам і у цьому році ми стали членом топ 10 світових виробників картопляного крохмалю, вперше в світовій історії українське підприємство.